26 Mart 2014 Çarşamba

teredata -zirve-Yılmaz Parlar

TEREDATA FİNANS ZİRVESİ

Teradata 25 Mart 2014 Salı günü The Istanbul Edition hotelde, BT konusundaki güncel gelişmeler ve gelecekteki çözümler hakkında konferans ve panel düzenledi. Kurumsal veri ambarı projeleri, büyük veri ve gerçek zamanlı kampanya yönetimi projeleri gerçekleştiren Teradata Türkiye düzenlediği zirvede Finans Sektörün profesyonellerini buluşturdu.  


Şirketlerin özel veri ambarını analiz etme ve karar mekanizmalarında etkin kullanmayı, yüksek performanslı teknolojileri analitik çözümleri sektörün gelecekte rekabet edebilir farkındalıkları bilgilendiren zirvenin açılış konuşmasında Teradata Türkiye Ülke Müdürü Gamze Aydın Teredata hakkında katılımcıları  bilgilendirerek finans sektörüne yönelik özel çözümlerin en iyi kararların alınmasına nasıl yardımcı olduğunu vurguladı.


Konuk konuşmacı Yapı Kredi Bankası Eski Genel Müdürü ve sektörün duayen ismi Burhan Karaçam, bilgi yönetimi ve rekabet üstünlüğü konusunu işledi.

 Türkiye’deki bankacılık anlayışının bütün olarak değişmesinde ve yeni ürün ve hizmetlerin Türk bankacılığına kazandırılmasında emeği geçen Karaçam  Yeni güncel kurumsal yönetim anlayışı ile eski anlayışı mukayeseli anlatarak zihinlere farklı bir boyut getirdi.

Diğer konuk konuşmacı HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan’dı  Türkiye’de ve dünyada bankacılığında gelişmeleri değerlendirdi. Bireysel bankacılığının potansiyelini değerlendirdi.

Panelde sektörün önde gelen isimleri, Ziraat Teknoloji Genel Müdürü Yunus Uygur Kocaoğlu’nun moderatörlüğünde sektörün veriyi nasıl yönettiğini tartıştılar. 
Burgan bank CIO Soner Ersoy, TFKB CIO Fahri Özbek, KKB CIO Abdullah Bilgin, Teredata Finans Endüstri danışmanı Özgür kaynar panelin panelistleriydi.

yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder