22 Nisan 2014 Salı

'8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı ve ArapTürk Gayrimenkul Zirvesi-Yılmaz Parlar


PARA GÜVENLİ YATIRIMI SEVER.
19-20 Nisan tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center'da düzenlenen '8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı ve ArapTürk Gayrimenkul Zirvesinde Fadayıl Grup Başkanı Şeyh Mohammed Fadayıl’ın sözleriydi.
Körfez Ülkelerinden  Katar, Kuveyt, Bahreyn, Abu Dhabi, Umman, Ürdün, Suudi Arabistan , Dubai Ayrıca Azerbaycan, Fas, Mısır, İran ve Irak'tan gelen gayrimenkul yatırım heyetleri zirveye katılarak ilgiyle ilk gün düzenlenen  paneli izlediler. İkinci günü standlarda teşhir edilen gayrimenkuller hakkında bilgiler aldılar.


CNN Türk Ekonomi editörü Cem Seymen'in moderatörlüğünde Club Flipper Yönetim Kurul Başkanı Ahmet Bayer, (ASTAŞ Holding, İş Geliştirme Koordinatörü Matthew Warner, Fadayıl Grup Başkanı Şeyh Mohammed Fadayıl, Irak Başbakanlık Yatırım Dairesi Başkanı Abdulkarim Al Sharafany,  Ağaoğlu Grup Ceo'su  Hasan Rahvalı, Aydınlı Grup. Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni ve Dumankaya Yönetim Kurul Başkanı Uğur Dumankaya düzenlenen panelin panelistlerleriydi.
CNN Türk Ekonomi editörü Moderatör Cem Seymen  Zirvede panelistlere  Gayrimenkul Sektörüne Yabancı Yatırımcının Bakışı, Yabancılara Satışta Politika, Strateji ve Yatırım Kriterleri ,Yabancılara Satışlarda Güven Analizi ,Oyunun Yeni Kuralları ile Sürdürülebilirlik konulu sorular sordu.
Aydınlı Grup. Genel Müdür Yardımcısı Alpay Çepni ve Dumankaya Yönetim Kurul Başkanı Uğur Dumankaya ve Ağaoğlu Grup Ceo'su  Hasan Rahvalı’dan oluşan Türk panelistlere, Türk gayrimenkul hakkında sorular sordu. Genel profilini çizen ara suallerle hiperaktif bir şekilde güvenilir yatırım olduğunu ve dünya gayrimenkul fiyatların altında olduğu özetini çıkardı. Club Flipper Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bayer yabancı yatırımcıların  İstanbul'a olan ilgisinin yoğun olduğunu dile getirdi.
Gelecek gayrimenkul yatırımların turizm amaçlı apart, devre mülk ve otel şeklinde çeşitlilikle daha renkli sosyal yaşam yaşam yaratılacağın altı çizildi.
Panelden çıkan sonuç Genelde yabancıların Türkiye’de  yatırımın güvenli olduğunu, genelde Siyasi istikrar, Hukuk sağlığı, yatırımın güvenli bir rant kaybetmeden sürdürebirliliğini ilk planda aramaktalar.
İkinci gün göze çarpan standlardan Babacan Yapı, yabancı yatırımcıların ilgi odağı oldu. Yüzde 40’ını yabancılara   sattı yaptığımız kısa söyleşide
 Babacan Yapı, Bahçeşehir Crown Deluxe projesinin yüzde 40’ını yabancılara sattığını, 9 ayda yaklaşık 100 milyon TL’lik yabancı satışı gerçekleştirdiklerini anlattılar. Yabancı yatırımcılar açısından Türkiye’nin  bir fırsat ülkesi olduğunu söylediler”
İkinci gün fuar hareketli renkli bir etkinlik içindeydi.
Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya,Okan Karacan,İsmail Özkan ve Tuğba Özay fuara hareket getirdiler. Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya gayrimenkul ile ilgili  kısa konuşma yaptıktan sonra Tuğba Özay ile İsmail Özkan birkaç şarkıyla konser verdiler.

Lodge T Life yapı aile şirketi tüm ailenin göz bebeği Daisy isimli süslü köpekleri adeta
Stand mankeniydi. Sevimli sempatisiyle müşteri çekmesini bildi. Lodge T Life yapı Villa tipi Titanyum kaplı çelik konstrüksiyon olması ve taşınabilir ve çevreci olması geleceğin önemli aranan yapı şeklini teşkil edeceği muhakkak.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder