9 Ekim 2013 Çarşamba

Akbank Düşünce Kulübü Harvard -Yılmaz Parlar

Akbank Düşünce Kulübü Harvard Yaz Okulu kazananları döndü;

 yeni dönem için başvurular başladı!
Akbank Düşünce Kulübü'nün “Türkiye'de Tasarruf Kültürü” konulu yarışmasında 1. gelerek Harvard Yaz Okulu ödülünü kazanan ekip, Amerika’dan dönüşte Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil'i ziyaret ederek Harvard deneyimlerini anlattılar.


Akbank Düşünce Kulübü’nün bu yılki teması olan “Türkiye’de Tasarruf Kültürü” kapsamında geliştirdikleri “Kovala” adlı proje ile, en beğenilen fikre imza atarak Harvard Yaz Okulu’na giden Düşünce Kulübü üyeleri, ABD'den dönüşte Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil ile biraraya geldi.
Akbank İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bade Sipahioğlu Işık, Kurumsal İletişim Bölüm Başkanı Murat Göllü, İK Organizasyonel Gelişim Bölüm Başkanı Şehnaz Bulak ile yarışmayı kazanan Düşünce Kulübü üyeleri İTÜ’den Mehmet Eren Küçükçolak, ODTÜ’den Bilen Aküzüm, Duygu Yaylacı ve Koç Üniversitesi’nden Melani Sarıtaş’ın yer aldığı görüşmede Binbaşgil, öğrencilerin Harvard deneyimlerini kendilerinden dinledi.
Kulüp Üyeleri, Harvard’daki yaz okulu sürecinin çok verimli ve aynı zamanda keyifli geçtiğini, Harvard’ın hem eğitimi hem diğer tüm imkanlarıyla ufuklarını genişlettiğini, kendilerine vizyon kattığını vurguladılar.
Binbaşgil, Türkiye’nin yaratıcı ve yenilikçi gücünün kaynağı gençlerle Akbank Düşünce Kulübü gibi bir platformda bir araya gelmekten çok memnun olduklarını ve farklı platformlarda da Akbank olarak gençleri desteklemeye devam edeceklerini belirtti.


Harvard şansını yakalamak için başvurular başladı!
Akbank Düşünce Kulübü’nün 2013-2014 başvuruları başladı. 3. sınıfta okuyan, not ortalaması yüksek olan, akademik olarak başarılı, yenilikçi, iletişim becerisi güçlü, çevresindeki gelişmelere duyarlı ve çok iyi derecede İngilizce bilen, kısacası “Büyük Düşünen” Türkiye’deki tüm üniversitelerde okuyan öğrenciler www.akbankdusuncekulubu.com adresinden kulüp hakkında detaylı bilgi alabilir ve 27 Ekim 2013 tarihine kadar başvuru yapabilir.
Kulüp üyeleri, Türkiye'nin en iyi yönetici ve akademisyenlerinin danışmanlığından yararlanacak, çeşitli eğitim ve seminerler alacak, en önemlisi bu ayrıcalıklı kulübün bir parçası olacaklar. Her sene olduğu gibi bu sene de yeni üyeler bir tema çerçevesinde yaratıcı fikir ve projeler üretecek ve büyük ödül Harvard Yaz Okulu için yarışacak. Bu senenin teması ise toplumun dezavantajlı ve düşük gelirli kesimlerini uygun, adil ve şeffaf finansal araç ve hizmetlerle tanıştırmak için yeni finansal ürünler geliştirme konularını kapsayan “Finansal Hizmetlere Erişim Nasıl Artılır?” olacak.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder