8 Eylül 2013 Pazar

“İstanbul Champions Cup 2013-Yılmaz Parlar

“SPORT İS GREAT” VE ATATÜRK
“Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur”

“İstanbul Champions Cup 2013” ödül töreninde, İngiltere İstanbul Başkonsolosu Leigh Turner konuşmasının sön sözünü Atatürk’ün vecizesiyle vurguladı.

Şirket takım ruhunu yaratmak, şirketler arası centilmence rekabeti aşılamak dostluklar kazandırmak amaçlı düzenlenen “ İstanbul Champions Cup 2013” ödülleri 7 Eylül 2013 akşamı İstanbul İngiltere Konsolosluk bahçesinde gerçekleşen görkemli törenle İngiltere İstanbul Başkonsolosu Leigh Turner ve Başarılı İş Kadınımız Leyla Alaton tarafından sahiplerine verildi.
İngiltere ve Türkiye arasındaki ticari ve yatırım ilişkilerini geliştirmek için başlatılan ve aynı zamanda ticari, ekonomik ve sosyal anlamda birçok ülke ile arasında bağ kurarak GREAT kampanyasıyla İngiltere'nin kapılarını açan, Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu ve Ticaret ve Yatırım Birimi Türkiye, Orta Asya ve Güney Kafkaslar Genel Direktörü Leigh Turner yaptığı konuşmasında Atatürk’e İstanbul’a, Türkiye’ye övgüler yağdırdı.



Ödül tören bahçesine kurulan dev ekrandan tüm davetliler tarafından solukların kesilerek izlenen Buenos Aires'te 2020 Olimpiyat şehir kararın verileceği çok az zaman öncesi Türkiye’ye verilmesini çok arzu ettiğini dile getirdi.
Leigh Turner “İngiltere ve Türkiye olarak 9.2 milyar Poundluk Ticari iş hacmine sahibiz. 2500 kadar İngiliz firma Türkiye’de faaliyet göstererek çalışmalarını sürdürmektedir.
Yeni iş imkanları yeni fırsatlar yaratmak için buradayız.” Sporun öneminden ve İstanbul’un eşşizliğinden söz eden İstanbul Champions Cup a ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyetini ve sön sözü Atatürk’ün vecizesiyle vurguladı.
Arjantin Buennes Aires şehrinde 2020 Olimpiyatlarında Türkiye’nin alacaklarına inandıkarını ve özellikle arzu ettiklerini dile getirdi.
İstanbul Belgrad Ormanı koşu parkurunda 33 takım ile 400’ün üzerinde yarışmacının katıldığı 6 kilometre koşulan yarışma birincisi Eczacıbaşı Koşu Takımına ikinci Vodafone, üçüncü Unilever takımlarına ve Tenis turnuva Şampion Takım Finansbank ikinci takım Yapı Kredi Bankası üçüncü takım Eczacıbaşı’na
kupalarını teslim etti.



Hizmet ve Başarı yelpazesinde sporada destek veren İş kadınımız Leyla Alaton, Türkiye ekonomisine yön veren farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirket yarışma birincilerine ödüllerini verdi.
Leyla Alaton yaptığı kısa konuşmasında anlamlı mesajlar verdi.



Bireysel üstünlük kazandığımız sporun yaşamın ayrılmaz bir parçası olduğunu, Her şirkete sporcu disiplinini aşılamak Ülke çapında yapılmasının her türlü desteğin verilmesi gerektiğini ve Holding olarak verdiklerini söyledi. En iyi kadın ve En iyi erkek yarışma birincilerine ödül verdi.




Leyla Alaton’un ödüllerini verdiği isimler En iyi kadın tenisci Gökçe yazan En iyi erkek tenisci Alican Seren En hızlı kadın Damla Günkut En hızlı erkek Muzaffer Erdoğan



Tenisi ve koşuyu geniş kitlelere yaymak, ve şirketlerin toplumun diğer kesimlerine liderlik yapmasına aracılık yapmak amaçlı Istanbul Champions Cup Masters ve Genel Klasman Tenis ile Vodafone Istanbul Champions Running organizasyonu Istanbul Champions Cup kurucuları olan kurumsal marka stratejileri uzmanı Esra Sertoğlu ve Profesyonel Tenis Antrenörü Arda Saran’ın bu önemli adımları Ülke çapında Spor bilincimize ışık tutacağına geleceğe yönelik Uluslar arası yarışmalarda varlık göstereciğimize inanıyoruz.





yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder