11 Ocak 2013 Cuma

Doğtaş’ta yeni yılın ilk kampanyası başladı!-Yılmaz Parlar




Doğtaş’ta yeni yılın ilk kampanyası başladı!

Mobilya sektörünün en beğenilen markası Doğtaş’tan yeni yıl sürprizi! Yılın ilk iki ayında yüzde 40’a varan indirim fırsatı tüm Doğtaş mağazalarında sizleri bekliyor!
Doğtaş, 2013 yılında evlenecekler, evini yenileyecekler için yüzde 40’a varan indirim kampanyasını başlattı. Şubat ayı sonuna kadar sürecek olan kampanya; salon takımlarından yemek odalarına, yataklardan ev tekstil ürünlerine kadar tüm ürünler için geçerli.
Ayrıca kampanya kapsamında Doğtaş, Maximum Kart’a özel12 taksit ve Temmuz'da ödeme fırsatı da sunuyor.

 

Doğtaş Hakkında

1972 yılında Çanakkale’de kurulan Doğtaş Mobilya, oturma gruplarından yemek odalarına, genç ve çocuk mobilyalarından, yatak odalarına ve Türkiye’nin ilk CE Medikal Sınıfı belgeli yataklarına kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle, uluslararası kalite standartlarında üretilen özgün tasarımlı modelleri ve fonksiyonellikle şıklığı birleştiren modern çizgili ürünleriyle, sektöründe fark yaratmıştır. Kalite ve tasarım konusunda sektöre birçok yenilik getiren Doğtaş, TS, ISO 9001, ISO 10002, E-1 gibi sistem belgelerine de sahiptir. Ayrıca 2008 yılında aldığı Turquality belgesi ile de yurtdışı atılımlarına hız vermiştir. Doğtaş Mobilya bugün 65 ülke ihracatı, yurtiçi ve yurtdışındaki 200’ü aşkın mağazası ile büyümeye devam etmektedir. 2012 yılında attığı büyük adımla gücüne güç katan Doğtaş, Cumhuriyetimizin en eski mobilya markası Kelebek Mobilya’yı bünyesine katarak girişimci tavrını bir kez daha ortaya koyarken Türk mobilya pazarında da ikinci sıraya yükselmiştir. Doğtaş, Capital dergisinin 2012 yılı Türkiye’nin En Beğenilen Şirketleri Araştırması sonucuna göre 2011 yılında olduğu gibi yine sektörünün en beğenilen birinci şirketi seçilmiştir.



yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder